“Hebrenjtë në Shqipëri” – dokumentar i Channel One TV

“Hebrenjtë në Shqipëri” një dokumentar në në lidhje me shpëtimin e në Shqipëri të hebrenjve gjatë Luftës së Dytë Botërore. Idea dhe Realizimi nga Ela Baçi dhe Hetem Baçi. Prodhim i televizionit privat shqiptar “Channel One”.

Lexo më shumë

Shqiptarët e Izraelit festojnë Pavarësinë: shqiponjë dhe flamur kuqezi

Komuniteti shqiptaro-hebre që jeton në Izrael festoi Festën e Pavarësisë. Mori pjesë ambasadori Bardhyl Canaj