Në Besë të shqiptarëve – Shpëtimi i hebrenjve në Kosovë (dokumentar)

Një dokumentar i “Cosmo”, në lidhje me shpëtimin e hebrenjve në Kosovë gjatë Luftës së Dytë Botërore nga ana e familjeve kosovare në Gjakovë, Deçan, Prizren: Shabani, Rezniqi, Xërxa, Beluli, Mazreku, Hasimi, etj.

Lexo më shumë

Shqiptarët e Izraelit festojnë Pavarësinë: shqiponjë dhe flamur kuqezi

Komuniteti shqiptaro-hebre që jeton në Izrael festoi Festën e Pavarësisë. Mori pjesë ambasadori Bardhyl Canaj