Videolajm/ Kryetari i Kuvendit, Ilir Meta, viziton Izraelin (2014)

Kryetari i Kuvendit të Shqipërisë, Ilir Meta, në krye të një delegacioni nga Kuvendi, viziton Izraelin dhe Parlamentin e tij.Ai u prit nga Kryetari i Knesset, Yuli Edelstein (2 gusht 2014).

Lexo më shumë

Shqiptarët e Izraelit festojnë Pavarësinë: shqiponjë dhe flamur kuqezi

Komuniteti shqiptaro-hebre që jeton në Izrael festoi Festën e Pavarësisë. Mori pjesë ambasadori Bardhyl Canaj