Komuniteti shqiptaro-hebre në Izrael, një kafe me ambasadorin Canaj

Komuniteti shqiptaro-hebre në Izrael i ruan lidhjet e forta me Shqipërinë

Komuniteti shqiptaro-hebre në Izrael i ruan lidhjet e forta me Shqipërinë.

Nuk mund të mungonte një “kafe” me ambasadorin e Shqipërisë në Izrael, Bardhyl Canaj.

Këto foto janë marrë nga albumi fotografik i kryetares së Shoqatës së Miqësisë Izrael-Shqipëri, Felicita Jakoel.

“Një takim i këndshëm me bashkëatdhetarët e Veriut!”, shkruan Felicita.

Shqiptarët e Izraelit festojnë Pavarësinë: shqiponjë dhe flamur kuqezi

Komuniteti shqiptaro-hebre që jeton në Izrael festoi Festën e Pavarësisë. Mori pjesë ambasadori Bardhyl Canaj