Dorentina Hysa, studentja shqiptare më e mira për graden Master në UT e Haifas

Dorentina Hysa, studentja shqiptare shpallet me e mira per graden Master ne UT e Haifa-s, ne programin “ Zhvillimet psikologjike te femijeve”. Lajmin e jep Ambasada e Shqiperise ne Izrael. I pranishem ne ceremoni ishte dhe ambasadori shqiptar, Bardhyl Canaj.

Shqiptarët e Izraelit festojnë Pavarësinë: shqiponjë dhe flamur kuqezi

Komuniteti shqiptaro-hebre që jeton në Izrael festoi Festën e Pavarësisë. Mori pjesë ambasadori Bardhyl Canaj