Bushati-Lieberman: Të rrisim bashkëpunimi në fushën e sigurisë

Ministri i Jashtëm shqiptar u takua në Izrael me homologun izraelit

Ministri i Jashtëm i Shqipërisë, Ditmir Bushati, u takua në Izrael me ministrin e Mbrojtjes së Izraelit, Avigdor Lieberman.

“Takim i mirë me Avigdor Lieberman. Ne krahasuam vlerësimet tona për çështjet kryesore të sigurisë ndërkombëtare nga perspektivat tona rajonale. Janë dakord për të rritur bashkëpunimin tonë dypalësh në fushën e sigurisë, kundër-terrorizmit dhe ndërmjet agjencive tona të zbatimit të ligjit”, shkruan ministri Bushati në Twitter.

/Izraeli Sot/

Shqiptarët e Izraelit festojnë Pavarësinë: shqiponjë dhe flamur kuqezi

Komuniteti shqiptaro-hebre që jeton në Izrael festoi Festën e Pavarësisë. Mori pjesë ambasadori Bardhyl Canaj