Izraeli, aplikacioni teston cilësinë e ujit nga ndotësit

Pajisja, e zhvilluar nga kompania izraelite me bazë në Jeruzalem, Lishtot

Duke përdorur një pajisje të lëvizshme në formën e çelësave të makinës, cilësia e ujit mund të testohet menjëherë.

Pajisja, e zhvilluar nga kompania me bazë në Jeruzalem, Lishtot, lejon të shqyrtojë ujin që vjen nga rubineti, uji në shishe dhe uji e lumenjve dhe përrenjve. Në pak sekonda është e mundur të dihet nëse ka ndotës në ujë të tillë si plumbi, apo pesticide, shkruan Siliconwadi.it

Pajisja është e lidhur me një aplikacion që mban gjurmët e historisë së testimit, duke i lejuar përdoruesit të raportojnë probleme dhe të dhëna për çdo ndotje dhe gjithashtu të ngarkojnë video, imazhe dhe komente.

/Izraeli Sot/

Lexo më shumë

Shqiptarët e Izraelit festojnë Pavarësinë: shqiponjë dhe flamur kuqezi

Komuniteti shqiptaro-hebre që jeton në Izrael festoi Festën e Pavarësisë. Mori pjesë ambasadori Bardhyl Canaj