Kryeministri izraelit Netanyahu shtyn vizitën në Tiranë

Shkak për shtyrjen e vizitës, raportohet të jetë vdekja e ministrit izraelit David Azoulai

Kryeministri i Izraelit, Benjamin Netanyahu, ka shtyrë vizitën e planifikuar në Tiranë.

Shkak për shtyrjen e vizitës, raportohet të jetë vdekja e ministrit izraelit, David Azoulai

David Azoulai ishte ministër për Shërbimet Fetare në Izrael. Benjamin Netanyahu do vizitonte Shqipërinë më 1 nëntor.

Vizita në Tiranë, do të ishte stacioni i parë i një turneu të Netanjahut në Bullgari, Greqi, Rumani, Bullgari dhe Serbi.

“Vizita në Shqipëri, një vend me shumicë myslimane me lidhje historikisht miqësore me Izraelin, do të jetë me sa duket një udhëtim i nivelit më të lartë nga një izraelit në vend. Në vitin 1994, ministri i atëhershëm i Jashtëm, Shimon Peres vizitoi Tiranën dhe vitin e kaluar qyteti përkujtoi udhëtimin me një pllakatë për ish-burrështetasin” shkruajtën mediat izraelite.

Lexo më shumë

Kompania Spyware NSO synon blerjen e startapit të ish-shefit ushtarak izraelit

NSO ka marrë kritika të ashpra pas akuzave se softueri i saj është përdorur nga qeveritë për të spiunuar gazetarët