Netanyahu paralajmëron Evropën për sulme të mundshme nga Irani

Kryeministri i Izraelit tha se islami radikal është një kërcënim për botën. Izraeli ka zbuluar një numër komplotesh

Kryeministri i Izraelit, Benjamin Netanyahu e quajti Iranin “forcën më të fuqishme të Islamit militant” dhe  paralajmëroi Evropën për sulme të mundshme iraniane në tokën e saj.

Duke folur me gazetarët të enjten pas bisedimeve me homologun e tij bullgar, Netanjahu tha se islami radikal është një kërcënim për botën dhe se Izraeli ka zbuluar kohët e fundit një numër komplotesh iraniane për të kryer sulme në tokën evropiane.

Shqiptarët e Izraelit festojnë Pavarësinë: shqiponjë dhe flamur kuqezi

Komuniteti shqiptaro-hebre që jeton në Izrael festoi Festën e Pavarësisë. Mori pjesë ambasadori Bardhyl Canaj