“SOLOMONI” në Berat, muzeu i parë në Shqipëri me tematikë hebraike

Është një muze me tematikë hebraike që ngërthen një hapësirë kohore 500-vjeçare, nga viti 1520 kur në Berat u vendosën 25 familjet e para hebreje

Ambasadori Rodkin mbjell “Pemën e Kujtesës” në Kukës

Ambasadori i Izraelit në Tiranë, Boaz Rodkin, kreu një vizitë në Kukës, i shoqëruar nga.

Izraelitët e Bashkisë Karmiel, vizitë në Berat

Në datat 19 – 23 Korrik 2017 një delegacion i Bashkisë Karmiel, Izrael, i kryesuar.

Ambasadori Canaj takohet me Kryetarin e Bashkisë së Ramat Gan

U diskutua për bashkëpunimin dhe marrëveshjen e binjakëzimit me bashkinë e qytetit të Korçës.

Karmiel-Berat, marrëveshje binjakëzimi

(Izraeli Sot) – Në qytetin e Karmielit, Izrael, u organizua ceremonia për nënshkrimin e marrëveshjes.

Ambasadori Canaj takohet me Kryebashkiakun e Tel Avivit, Ron Huldai

Ambasadori i Shqipërisë në Izrael, Bardhyl Canaj, u takua me Kryebashkiakun e Tel Avivit, Ron.

Leli -Feirberg, bisedime per bashkepunimin mes bashkive te Vlores dhe Netanias

Kryetaret e Bashkive, Dritan Leli dhe Miriam Feirberg , bisedojne per bashkepunimin e ardhshem mes.

Ambasadori izraelit Rodkin, në Fier për bashkëpunim në agrokulturë

Ambasadori i Izraelit në Shqipëri, Boaz Rodkin, gjatë një vizite në qytetin e Fierit, vizitoi.

Ambasada e Izraelit nderon Beratin me titullin e Mirënjohjes

Berat, 23 janar 2015 – Ambasadori i Izraelit në vendin tonë, David Cohen, ka nderuar.

Ambasadori Cohen dhe Ministri Bumçi në Krujë

Ambasadori i Izraelit në Tiranë, David Cohen dhe Ministri i Punëve të Jashtme, Aldo Bumçi.