PepsiCo finalizon blerjen e SodaStream për 3.2 miliardë dollarë

Kompania izraelite prodhon pije të gazuara. Një aksion u shit për 144 dollarë

Kinezja Newater blen izraeliten AMS të pastrimit të ujit për 13.5 mln dollarë

AMS zhvillon materiale për membrana speciale nano-filtrimi që përdoren për trajtimin e ujërave të zeza.

“East Med”, projekti 7 mld dollarë që sjell gazin izraelit drejt Europës

Ky është gazsjellësi, më i gjati dhe më i thellë nën det në botë

Medtronic blen Nutrino Health, startapin izraelit e të dhënave të ushqyerit

Blerja nga kompania amerikane ka kushtuar rreth 100 milionë dollarë

Ekonomia izraelite rritet me 2.3%

Pritja mesatare ishte për gati 3 për qind rritje sipas një ankete të Bloomberg

Vitec blen kompaninë izraelite të çipeve për transmetimin e videove për 55 mln dollarë

Amimon është një nga kompanitë më të shquara në botë që prodhon çipe të transmetimit të videove ëireless.

Ja si startapet izraelite grumbulluan 600 milionë dollarë vetëm në tetor

Startapet e vendit hebraik kanë arritur një rekord prej 5.1 miliardë dollarësh që nga fillimi i vitit 2018.

Izraeli, i 49-ti në renditjen botërore për Lehtësinë e të Bërit Biznes

Ekonomia izraelite me pesë vende në World Bank’s Ease of Doing Business

Zhvillon barna nga kanabisi, izraelitja Therapix shitet 48 mln dollarë

Therapix Biosciences zhvillon barna që rrjedhin nga kanabisi u ble nga kanadezja FSD Pharma Inc.

Gjysma e parë e 2018, ekonomia izraelite njeh rritje

Byroja Qendrore e Statistikave raporton një rritje prej 4.2% në krahasim me 4.1% në 2017