Mark Zuckerbeg, anëtari më i ri i grupit “Secret Tel Aviv”

Bashkëthemeluesi i Facebook dhe CEO i rrjetit më të famshëm social ndihet i kënaqur me anëtarësimin

5 hebrenj në listën Forbes për 10 amerikanët më të pasur

Mark Zuckerberg renditet më lart me një vlerë neto prej 61 miliardë dollarësh

Sheldon Adelson blen apartamentin e Sammmy Ofer për 40 mln dollarë

Penthouse ndodhet në Tel Aviv. Amerikani me origjinë hebreje ka një pasuri prej 33.5 mld dollarë.

E keni ndjekur “Power Rangers”, është krijuar nga miliarderi izraelit Haim Saban

Sot është sot pronar mediesh, filantropist, prodhues filmash. Ka 3.1 miliardë dollarë. I 232-ti më i pasur në SHBA

Braktis shkollën, Mark Scheinberg themelon PokerStars dhe e shet 4.9 mld usd

Izraelito-kanadezi 44-vjeçar është beqar. Bashkë me babain themeloi kompaninë e basteve online. Është kanadezi i 8-të më i pasur dhe njeriu i 422-të më i pasur në botë.

Travis Kalanick, hebreu i Uber. E nisi me 200 mijë USD, sot kushton 68 mld

Shërbimi taksi arkëton 6.5 miliardë të ardhura në vit, operon në 633 qytete në 76 vende të botës

Ofra Strauss, sipërmarrësja e fuqishme izraelite

Nga viti 2001 është kreu i Strauss Group, personi i tretë në këtë detyrë pas gjyshit Richard dhe babait Michael

Pesë nga shtatë më të pasurit në Australi janë hebrenj

Anthony Pratt është më i pasuri, me 9.75 miliardë dollarë amerikanë, i ndjekur nga Harry Triguboff me 9.2 miliardë USD

Miliarderi Roman Abramoviç bëhet qytetar izraelit

Pronari i Çelsit tashmë ndodhet në Izrael, për të përfunduar procesin e emigracionit.

Dy nga pesë njerëzit më të pasur në Britaninë e Madhe janë hebrenj

Leonard “Len” Blavatnik ka 28.1 miliardë dollarë, ndërsa vëllezërit Reuben kanë 20.1 miliardë dollarë