Amir Yaron, Guvernatori i ardhshëm i Bankës së Izraelit

Profesori i bankave dhe financave është rekomanduar nga Kryeministri Benjamin Netanyahu dhe ministri i financave, Moshe Kahlon

Izrael, papunësia bie në 4% në muajin gusht

Të gjithë treguesit tregojnë fuqinë e tregut izraelit të punës

70-vjetori, Izraeli numëron 8.842 milionë banorë, 43% e hebrenjve të botës

74.5% e popullsisë së Izraelit është hebreje, parashikimi i popullsisë do të jetë 15.2 milionë deri në vitin 2048

Këshilltari miliarder i Trumpit jep 10 milionë USD për Bibliotekën e Izraelit

Një miliarder amerikan dhe i besuar i Presidentit të SHBA, Donald Trump, po bën një.

Netanyahu, vizitë në Indi i shoqëruar nga 130 biznesmenë

Kryeministri i Izraelit, Benjamin Netanyahu, nisi vizitën gjashtëditore në Indi, me rastin e 25 vjetorit.

Qëndrimi i Presidentit të Kosovës për Jerusalemin, lajm në agjencinë hebrenje JTA

Deklarata e Presidentit të Kosovës, Hashim Thaçi, se Kosova do të votonte njësoj sikurse Amerika.

Popullsia e Izraelit arrin në 8.8 milionë banorë në fillim 2018

Në fund të vitit 2017, popullsia e Izraelit arriti në 8.793 milionë, raporton Zyra Qendrore.

Eksportet izraelite për vitin 2017 për herë të parë pritet të kalojnë 100 miliardë dollarë

Nga Danielle Roth-Avneri Eksportet vjetore të mallrave dhe shërbimeve nga Izraeli pritet të tejkalojnë 100.

Iranianët i shprehin mirënjohje ndaj Netanjahut për mbështetjen e tij për protestat

Nga Erez Linn Videomesazhi në Facebook i kryeministrit Benjamin Netanjahu, që dëshironte fat për popullin.

Investitorët izraelitë të gatshëm të investojnë mbi 100 milionë euro në Kosovë

Biznesmenët nga Izraeli janë të gatshëm të investojnë në Kosovë rreth 100 milionë dollarë, në.