Kanabisi mjekësor, izraelitja Together hyn në tregun gjerman

Together do të blejë 50.1% të kompanisë gjermane për 2 milionë euro,

HeraBeat: monitoruesi i parë portativ për rrahjet e zemrës së fetusit

Projektimi dhe zhvillimi i teknologjisë ishte fillimi HeraMED, me seli në Netanya, Izrael.

Shkencëtarja izraelite zhvillon MonitHer, zbulon kancerin e gjirit

Dr. Yehudit Abrams krijoi pajisjen që mund të shpëtojë miliona gra

NozNoz, pajisja hundore që ju ndihmon të humbni peshë

Pajisja zvogëlonaromën e ushqimit. Insert hundor u shpik nga Beck Medical me qendër në Givat Ada në Izrael.

Medtronic kërkon nga kompanitë izraelite për trajtimin e diabetit

Medtronic bleu Mazor Robotics me bazë në Izrael për 1.64 miliardë dollarë

Trisol Medical zhvillon valvulën inovative të zemrës

Kompania izraelite e pajisjeve mjekësore ngriti 2.7 milionë dollarë nga investitorët amerikanë, izraelitë dhe kinezë

TrialJectory, platforma që orienton të sëmurët me kancer

Pacienti informon mbi situatën e tij dhe startapi izraelit kontakton kompaninë farmaceutike

Izrael, teste mjekësore ndaj njerëzve që nuk shikojnë gjatë ditës

Eksperimentet e suksesshme në një kope delesh gjashtë vjet më parë marrin miratimin e SHBA-ve për trajtimin për të ndihmuar njerëzit që vuajnë nga verbëria gjatë ditës.

Softueri izraelit evidenton pacientët në rrezik për kancerin e zorrës së trashë

Medial EarlySign kryen analizimin e analizave të gjakut dhe dhënien e shërbimeve të kujdesit shëndetësor që duhet të testohen

Startapi izraelit dhe kompania zvicerane deshifrojnë kodin gjenetik të kanabisit

Partneriteti do të mundësojë një zhvillim më të shpejtë të varieteteve të kanabisit në krahasim me standardin aktual të industrisë