Robert Adler, hebreu që shpiku telekomandën e televizorit

Fizikanti ia kushtoi tërë jetën e tij inovacioneve në industrinë e prodhimeve të apareteve dhe pajisjeve televizive

NozNoz, pajisja hundore që ju ndihmon të humbni peshë

Pajisja zvogëlonaromën e ushqimit. Insert hundor u shpik nga Beck Medical me qendër në Givat Ada në Izrael.

Izraeli, shpiket roboti Sweeper që mbledh frutat

Makina është zhvilluar nga një konsorcium që përfshin hulumtuesit nga Universiteti Ben-Gurion i Negevit

Izrael, zhvillohet roboti për aktivitete kërkimi dhe shpëtimi

RSTAR është ideal për operacionet e kërkim-shpëtimit në mjedise të pastrukturuara, të tilla si ndërtesat e shembura ose zonat e përmbytura

GoogleDuplex është zhvilluar nga dy inxhinierë izraelitë

Duplex mund të rezervojë për ju një vend në restorant, të fiksojë një takim në floktore

Fizikanti izraelit shpik çipin e parë në botë Teraherz, është 100 herë më i shpejtë

Kjo teknologji do të mundësojë kompjuterat standardë 8 deri 16 gigaherz për të operuar 100 herë më shpejt.

Tel Aviv, qendër e re hapësinore për minisatelitët sa një kuti këpucësh

Qëllimi është kërkimi shkencor për të monitoruar ndotjen e ajrit, telekomunikacionet dhe teknologjitë bujqësore

Kompania izraelite shpik implantin për dhimbjet e shpinës, tregu është 50 mld USD

Sipas “The Jerusalem Post”, 8 nga 10 amerikanë kanë probleme gjatë jetës së tyre. 77% e njerëzve me dhimbje kronike shpine ndihen në depresion.

Nga Izraeli vjen terapia Belkin Lazer, kuron glaukomën e syrit në një sekondë

Sipas Siliconwadi.it, vlerësohet se 64 milionë njerëz në mbarë botën vuajnë nga glaukoma.

Izraeli zhvillon softuerin, që zbulon qelizat kanceroze me anë të imazhit

Nucleai, një startup izraelit me qendër në Tel Aviv, që përdor teknologjinë e inteligjencës artificiale,.