Izraeli, aplikacioni teston cilësinë e ujit nga ndotësit

Pajisja, e zhvilluar nga kompania izraelite me bazë në Jeruzalem, Lishtot

Duke përdorur një pajisje të lëvizshme në formën e çelësave të makinës, cilësia e ujit mund të testohet menjëherë.

Pajisja, e zhvilluar nga kompania me bazë në Jeruzalem, Lishtot, lejon të shqyrtojë ujin që vjen nga rubineti, uji në shishe dhe uji e lumenjve dhe përrenjve. Në pak sekonda është e mundur të dihet nëse ka ndotës në ujë të tillë si plumbi, apo pesticide, shkruan Siliconwadi.it

Pajisja është e lidhur me një aplikacion që mban gjurmët e historisë së testimit, duke i lejuar përdoruesit të raportojnë probleme dhe të dhëna për çdo ndotje dhe gjithashtu të ngarkojnë video, imazhe dhe komente.

/Izraeli Sot/

Lexo më shumë

Shpëtimi i hebrenjve, Shqipëria shpallet “Shtëpi e Jetës”

Fondacioni Ndërkombëtar “Raoul Wallenberg” përuron në Tiranë pllakatin në Ditën Ndërkombëtare të Kujtesës

INTERVISTA

Marie Van der Zyl: Populli shqiptar ka një respekt të madh për hebrenjtë

Presidentja e Bordit të Deputetëve të Hebrenjve Britanikë, intervistë në televizionin shqiptar News24

SPYZONE

Tri kompani izraelite renditen midis 100 shitësve më të mëdhenj të armëve

Elbit Systems Ltd, shiti 3.2 miliardë dollarë armë në vitin 2017, duke u renditur e 28-ta në listë.