Ka studiuar në Izrael, Qëndrim Shkodra, fitues i çmimit “Ekonomistë të Rinj” nga Banka Qendrore e Kosovës

Në konferencën e fundvitit të mbajtur nga Banka Qendrore e Kosovës (BQK), Guvernatori Fehmi Mehmeti ndau edhe çmimin për “Ekonomistë të Rinjë”, ku fitues ishte Qëndrim Shkodra.


Në konferencën e fundvitit të mbajtur nga Banka Qendrore e Kosovës (BQK), u diskutuan disa çështje të ndërlidhura me zhvillimet makroekonomike të vitit 2020, me theks të veçantë ndikimi i pandemisë COVID 19 në ekonomi. Në takimin përmbyllës, Guvernatori Fehmi Mehmeti ndau edhe çmimin për “Ekonomistë të Rinjë”, ku fitues ishte Qëndrim Shkodra.

Këtë vit temë e studimit për “Ekonomistë të Rinjë” ishte “Ekonomia në kohë pandemie, ndikimet e COVID-19 në ekonominë vendore dhe ndërkombëtare”. Punimi i z.Shkodra u vlerësua më i miri dhe arriti të marrë vendin e parë.

Qëndrimi ka përfunduar studimet bachelor dhe ato master në Izrael në Financa dhe Ekonomi.

Për një kohë, ai është angazhuar asistent në financa në Interdiscipliniary Center Herzliya dhe tani vazhdon të jetë analist financiar.

Burimi: Indeskonline.net

IZRAEL

Të gjithë hebrenjtë që Joe Biden u ka dhënë rolin kryesor në administratën e tij

Këtu keni një përmbledhje të emrave hebrenj që duhet të dini kur fillon administrata e Bajdenit

SHQIPËRI

Akademia e Shkencave e Shqipërisë miraton Përkufizimin Universal të Antisemitizmit

Institucioni ka promovuar historikisht studimin e Holokaustit dhe mësimet e tij; si i tillë, miratimi i përkufizimit të punës së…

KOSOVA

Ka studiuar në Izrael, Qëndrim Shkodra, fitues i çmimit “Ekonomistë të Rinj” nga Banka Qendrore e Kosovës

Në konferencën e fundvitit të mbajtur nga Banka Qendrore e Kosovës (BQK), Guvernatori Fehmi Mehmeti ndau edhe çmimin për “Ekonomistë…

INTERVISTA

Ambasadori i Izraelit, Noah Gal Gendler: Ja përfitimet e Shqipërisë nga Forumi i Antisemitizmit!

Rezoluta per Anti-semitizmin, flet për televizionin informativ Fax News, Ambasadori Izraelit ne Shqiperi, Noah Gal Gendler

MILIARDERËT

Sheldon Adelson: Luftëtari

Në një jetë mahnitëse që zgjati gati nëntë dekada, Sheldon Adelson u ngrit nga varfëria e epokës së depresionit për…

Rezultati në pak sekonda, Izraeli zbulon testin e Covid përmes pështymës

Një test i pështymës i zhvilluar rishtazi nga qendra më e madhe mjekësore e Izraelit synon të përcaktojë në më…

SPYZONE

Ndërsa Trump u largua, fokusi është historia e plotë e Mossad mbi normalizimin

Momentet kryesore me Arabinë Saudite, Emiratet e Bashkuara Arabe në 2017 dhe 2019 çuan në marrëveshjet e vitit të kaluar