Vdes shkrimtari i njohur izraelit, Amos Oz

Shkrimtari i njohur izraelit, Amos Oz ka ndërruar jetë në moshën 79-vjeçare

Letra e Albert Anjashtajnit rreth Zotit shitet 3 mln dollarë në ankand

Letra është shkruar nga nobelisti i famshëm në vitin 1954, një vit para vdekjes së tij

Libri i lutjeve hebraisht i Marilyn Monroe del në ankand

Libri fetar është botuar në 1922. Oferta fillestare është 4.600 dollarë

“Letra e Zotit” e shkruar nga Anjashtajni pritet të shitet 1.5 mln dollarë

Letra është shkruar nga nobelisti në vitin 1954. Ankandi do të zhvillohet, më 4 dhjetor në Nju Jork.

Dorëshkrimi i Kafkës shitet për 175 mijë dollarë në ankand

Romani, i titulluar “Richard dhe Samuel”, nuk u shkrua kurrë, por u shit hyrja prej gjashtë faqesh e tij

“Mbreti i fëmijëve të botës”, vjen në shqip vepra e autorit Janusz Korczak

Autori hebre Janusz Korczak vjen në shpi me librin e tij “Mbreti i fëmijëve të.

15 shpikje izraelite që e bëjnë jetën më të mirë për miliarda njerëz

Në fillim, ishte libri “Start-Up Nation: Historia e Mrekullisë Ekonomike të Izraelit”. Tetë vjet e.

“Investitori inteligjent”, libri më i lexuar nga miliarderët është shkruar nga një hebre

Libri “The Intelligent Investor” (Investitori Inteligjent), i shkruar nga amerikano-hebreu Benjamin Graham, i publikuar në.

Ambasadori amerikan me orgjinë hebreje në Tiranë, botohet libri për historinë e tij

Një libër i ri i botuar kohët e fundit në Shqipëri për herë të parë.

Jakov Solomoni me “Treni i vonuar”, një emër i ri në letërsinë shqipe

Jakov Solomoni është një emër i ri në letërsinë shqipe, i cili debutoi në Shqipëri.