E përdorin të gjitha, por pak e dinë se depilatori është shpikur në Izrael

Depilatori Epilady është shpikur nga dy inxhinierë izraelitë – Yair Dar dhe Shimon Yahav – në vitin 1985

Startapi izraelit gatuan duke përdorur gazin natyror të tualetit

Këto bio-tualete tashmë janë instaluar në komunitetet jashtë rrjetit në Izrael dhe në një spital në Guatemalë

Robert Adler, hebreu që shpiku telekomandën e televizorit

Fizikanti ia kushtoi tërë jetën e tij inovacioneve në industrinë e prodhimeve të apareteve dhe pajisjeve televizive

NozNoz, pajisja hundore që ju ndihmon të humbni peshë

Pajisja zvogëlonaromën e ushqimit. Insert hundor u shpik nga Beck Medical me qendër në Givat Ada në Izrael.

Izraeli, shpiket roboti Sweeper që mbledh frutat

Makina është zhvilluar nga një konsorcium që përfshin hulumtuesit nga Universiteti Ben-Gurion i Negevit

Izrael, zhvillohet roboti për aktivitete kërkimi dhe shpëtimi

RSTAR është ideal për operacionet e kërkim-shpëtimit në mjedise të pastrukturuara, të tilla si ndërtesat e shembura ose zonat e përmbytura

GoogleDuplex është zhvilluar nga dy inxhinierë izraelitë

Duplex mund të rezervojë për ju një vend në restorant, të fiksojë një takim në floktore

Fizikanti izraelit shpik çipin e parë në botë Teraherz, është 100 herë më i shpejtë

Kjo teknologji do të mundësojë kompjuterat standardë 8 deri 16 gigaherz për të operuar 100 herë më shpejt.

Tel Aviv, qendër e re hapësinore për minisatelitët sa një kuti këpucësh

Qëllimi është kërkimi shkencor për të monitoruar ndotjen e ajrit, telekomunikacionet dhe teknologjitë bujqësore

Kompania izraelite shpik implantin për dhimbjet e shpinës, tregu është 50 mld USD

Sipas “The Jerusalem Post”, 8 nga 10 amerikanë kanë probleme gjatë jetës së tyre. 77% e njerëzve me dhimbje kronike shpine ndihen në depresion.