25 vjetori i marrëdhënieve Izrael-Shqipëri, konkurs për logon


Me rastin e 25 vjetorit të vendosjeve të marrëdhënieve diplomatike midis shtetit të Izraelit dhe Republikës së Shqipërisë,  Ambasada e shtetit të Izraelit në Tiranë dhe Ministria e Jashtme e Shqipërisë organizojnë konkursin kombëtar për ideimin dhe dizenjimin e logos që do të përfaqësojë 25 vjetorin e marrëdhënieve të afërta dhe miqësore ndërmjet dy vendeve.
Kjo logo do të shoqërojë çdo aktivitetet bilatreal, botim, promocion, informacion dhe më shumë të gjatë vitit 2016. Si e tillë kjo logo duhet të jetë një krijim origjinal, me vizibilitet të lartë duke përcjellë nëpërmjet elementëve të saj mesazhet e miqësisë dhe bashkëpunimit të fortë ndërmjet dy vendeve.
Të gjithë të interesuarit të plotësojnë propozimet e tyre deri në datën 15 Dhjetor 2015 tek: Press@tirana.mfa.gov.il. Logoja fituese do të vihet në përdorim duke filluar nga 1 Shkurti 2016, ndërsa titulli i projektuesit fitues do të publikohet para asaj date. Projektuesi i logos së zgjedhur do ti jepet një biletë fluturimi dhe akomodim në Izrael.

Lexo më shumë

Shpëtimi i hebrenjve, Shqipëria shpallet “Shtëpi e Jetës”

Fondacioni Ndërkombëtar “Raoul Wallenberg” përuron në Tiranë pllakatin në Ditën Ndërkombëtare të Kujtesës

INTERVISTA

Almira Emiri flet për “The Albanian”: Koncertet “IsrAlb Fest” janë dashuria ime e madhe

Pianistja e mirënjohur shqiptare, Almira Emiri, prej 24 vitesh jeton në Budapest të Hungarisë, me një karrierë të suksesshme ndërkombëtare.…

SPYZONE

A është “Carmel”, e ardhmja e pushkës izraelite?

Pushka automatike “Carmel” mund të jetë revolucioni i ardhshëm. Një armë e qëndrueshme dhe e besueshme, mund të jetë një…