“Shana tova u’metuka!” – Gëzuar Vitin e Ri Hebraik 5779!

Simbolika e festës është mjalti dhe molla, teksa lajmërohet ardhja e vitit të ri duke i fryrë shofarit

Shqipëria uron Izraelin për Vitin e Ri

Ambasadorja e Shqipërisë në Kombet e Bashkura, Besiana Kadare, u bashkua me një dyzinë ambasadorësh.