DouxMatok zhvillon molekulën që redukton sheqerin

Teknologjia e kompanisë izraelite mund të zvogëlojë përmbajtjen e sheqerit me mbi 40% pa ndonjë humbje të dukshme të aromës.

Izrael, zhvillohet proteina që mund të përdoret në vend të sheqerit

Substanca nuk rrit nivelet e sheqerit në gjak. Është zhvilluar nga startapi izraelit Amai Proteins

Startapi izraelit projekton avionin elektrik

“Alice Commuter” është në ndërtim e sipër dhe duhet të fillojë shërbimin e tij në 2021

GoogleDuplex është zhvilluar nga dy inxhinierë izraelitë

Duplex mund të rezervojë për ju një vend në restorant, të fiksojë një takim në floktore

Kompania izraelite zhvillon çokollatë për diabetikët

A1C Foods zhvillon ushqime që janë të ulëta në karbohidrate dhe indeksin glicemisë edhe në akullore dhe pica

“Tubi”, pija magjike me formulë sekrete që vjen nga Izraeli

Pija prodhohet nga kompania Tubi 60 Co. Ltd dhe është hedhur në treg në vitin 2012.

Kompania izraelite projekton stilolapsin skaner për të ndihmuar fëmijët me disleksi

Wizcomtech kohët e fundit nënshkroi një marrëveshje me 5 milionë dollarë me një distributor amerikan për të tregtuar stilolapsin e ri

Prodhohet në Izrael domatja që është më e vogël se një 5 lekësh

Domatja është më vogla në botë. Izraelitët janë lider në teknologjinë bujqësore

Qysh 5000 vjet më parë pihej birrë në Tel Aviv

Në qendër të Tel Aviv, afër urës Maariv, u bë një zbulim befasues: qysh 5000.