Rritja e bizneseve, gjiganti Google zgjedh tetë startape izraelite

Gjiganti amerikan i teknologjisë përzgjodhi tetë startape izraelite për programin e ri katër mujor “Google Startup Growth Lab” në Tel Aviv.

Hillel Fuld: Kompanitë teknologjike izraelite po e bëjnë botën më të mirë

Shkrimi “Gjenetika+: mjekësia e personalizuar për sëmundjet mendore” është botuar në gazetën izraelite “The Jerusalem Post”. Gazetari izraelit Hillel Fuld vlerësohet si një nga blogerët më të mirë në botë në fushën e teknologjisë së lartë. Ai bashkëpunon me Google, Microsoft, Oracle, etj

Jon Medved, ambasadori i teknologjisë së lartë izraelite

Jon Medved është një nga emrat një emrat më të njohur në fushën e investimeve të teknologjisë në Izrael, një investitor dhe sipërmarrës serial. OurCrowd menaxhon mbi një miliard dollarë

Dov Moran, izraeliti që shpiku USB-në duke bërë miliarda dollarë

Dov Moran është një sipërmarrës dhe investitor izraelit, më i njohur si shpikësi i të famshmes, dhe tani përdoret në të gjithë botën,  USB

Ja çfarë i bashkon dhjetë kompanitë më të mëdha teknologjike në botë: Izraeli

Microsoft, Apple, Amazon, Google, Facebook, Alibaba, Intel, Oracle, Samsung dhe Baidu kanë zyra në Izrael

RunWize: Teknologji izraelite për sigurinë në aeroportin ndërkombëtar të Pekinit

Startapi Xsight Systems përdor algoritme të sofistikuara të përpunimit të imazhit dhe radarë të bazuar në inteligjencën artificiale

Hillel Fuld: Hologramat 3D shpëtojnë jetë

Ndonjëherë, një produkt flet vetë. Potenciali i një hologrami 3D në kohë reale të zemrës? E pra, është thjesht e pafundme. Tregu global i ndërhyrjeve kardiologjike pritet të arrijë në 33.3 miliardë dollarë deri në vitin 2025.

Startapi izraelit shpik teknologjinë që imiton trurin për drejtimin e makinave autonome

Cortica, e themeluar në Izrael, po bashkëpunon me kompaninë japoneze Renesas Electronics. Kamerat inteligjente do të instalohen në makinat e reja nga viti 2021

Amerikania Vimeo blen 200 mln dollarë platformën izraelite të videove, Magisto

Platforma amerikane e shërbimeve video synon të jetë numri një në industrinë e videove të shkurtra

Startapet izraelite akumolojnë 1.55 mld dollarë në tremujorin e parë 2019

Në total u nënshkruan 128 marrëveshje, dy prej tyre me më shumë se 100 milionë dollarë