Deputetja kosovare Besa Ismaili uron komunitetin hebre për festën e Yom Kippur: Paqe dhe mbarësi!

Deputetja e Partisë Demokratike të Kosovës, aktivistja njohur Besa Ismaili, uron komunitetit hebre kudo në botë dhe në Kosovë festën e Yom Kippur.

Yom Kipur, Dita e shlyerjes së mëkateve festohet në Tiranë

(Izraeli Sot) – Dita e Yom Kippur, e njohur si festa më e shenjtë e.