Fondacioni Wallenberg: Historia e Isuf dhe Niqi Panariti, shpëtuesve të hebrenjve

Fondacioni “The International Raoul Wallenberg Foundation” e ka shpallur Shqipërinë si “Shtëpia e Jetës”, çmim që do të jepet më 27 janar 2019.

Izraeli, dashuri me shikim të parë

Nga Livia Fabietti (Nexta) “Nëse rruga jote është dashuria, gjysma nuk ka rëndësi; rruga që.

“Në kërkim të shqiptarëve që shpëtuan hebrenjtë”

  Aida Cama – DW Jack Goldfarb e takoj këtë herë në një restorant francez.

Hahn: Synojmë rekomandimin për hapjen e negociatave me Shqipërinë

Komisioni Europian do t’i rekomandojë vendeve anëtarë të Bashkimit Europian që të hapin negociatat me.

Nga Izraeli në Itali për të rishpikur rolin e teknologjisë

Revolucioni dixhital po ndryshon botën, duke ndikuar shumë në agjendën globale dhe në vitet e.

Strategjia e re e rekrutimeve të Mossad: optimizëm dhe humor

Nuk është e mjaftueshme të zotërosh ftohtësinë dhe vetëkontrollin, të dish të kontrollosh stresin, të.

Emergjencat e thatësirës, receta e zgjidhjes vjen nga Izraeli

Receta më e mirë për të mposhtur emergjencën e thatësirës, tashmë ​​gjithnjë e më të.

Myslimanët e Norvegjisë formojnë mburojë njerëzore për hebrenjtë

Oslo, 21 shkurt 2015 – Më shumë se 1000 myslimanë kanë krijuar një mburojë njerëzore.

Kundër urrejtjes ndaj hebrenjve

Terrori islamik e mban Evropën të mbërthyer – në frikë. Fillimisht Franca këtë vit, pastaj.

Masakra e Charlie Hebdo, identifikohen autoret

Paris, 7 janar 2015  – Rreth 8 orë pas sulmit në revistën satirike “Charlie Hebdo” ku mbetën.