Nderohet konsulli i Izraelit në Shqipëri, Rodolf Xhillari

Zv.kryetarja e Kuvendit, Ermonela Felaj Valikaj: Rikonfirmim i miqësisë mes dy popujve

Konsulli Rodolf Xhillari: Të përfaqësosh Izraelin në Shqipëri është një nder dhe detyrim i madh!

Konsulli i Nderit të Izraelit në Shqipëri është një biznesmen i elitës dhe një sipërmarrës i suksesshëm, dhe për më tepër me një dashuri të madhe për Izraelin dhe Hebrenjtë.

Konsulli i Izraelit në Shqipëri: Marrëdhëniet diplomatike me Izraelin ogur i mirë për Kosovën

Rodolf Xhillari, Konsulli i Nderit i Izraelit në Shqipëri, ka reaguar pas vendosjes së marrëdhënieve diplomatike ndërmjet Kosovës dhe Izraelit.

Dita e Holokaustit/ Konsulli i Izraelit: Shqipëria, vend i bujarisë dhe i besnikërisë ndaj Hebrenjve

Rodolf Xhillari, Konsulli i Nderit i Izraelit në Shqipëri me rastin e Ditës Ndërkombëtare të Holokaustit, përmes një postimi në rrjetet sociale shkruan se, Shqipëria si vend i traditës, bujarisë dhe besnikërisë ka mbajtur qendrime kundër urrejtjes, duke u ardhur në ndihmë mbi 2000 hebrenjëve përgjatë luftës së dytë botërore.

Konsulli i Nderit i Izraelit, Rodolf Xhillari: Shqipëria, shembull në luftën kundër Anti-Semitizmit!

Konsulli i Nderit i Izraelit, Rodolf Xhillari, thotë se Shqipëria është shembull në luftën kundër Anti-Semitizmit!

Konsulli i Nderit i Izraelit, Rodolf Xhillari: Memoriali i Holokaustit, një vlerësim i veçantë për Shqipërinë

Sot Tirana përuroi Memorialin për Holokaustin. Konsulli i Nderit i Izraelit në Shqipëri, Rodolf Xhillari, në një reagim në rrjetet sociale, shkruan “Ky memorial i dha një vlerësim të veçantë Shqipërisë”

Konsulli i Nderit i Izraelit në Shqipëri, Rodolf Xhillari: Jemi shembull për shpëtimin e hebrenjve

??️???️ Konsulli i Nderit të Izraelit në Shqipëri, Rodolf Xhillari, përmes një mesazhi në rrjetet sociale, në Ditën Ndërkombëtare të Përkujtimit të viktimave hebreje të Holokaustit, shkruan se “Shqipëria është shembull kundër urrejtjes, duke shpëtuar jetën hebrenjve gjatë luftës së dytë botërore dhe duke ju qëndruar besnik e mbrojtur ndaj nazistëve”.

Ambasada e Izraelit dhe Konsulli i Nderit të Izraelit kontribuojnë në rikonstruksionin e çerdhes nr. 17 në Tirane

Kontribut i Ambasades se Izraelit, Konsullit te Nderit Rodolf Xhillari, Dhomes se Tregetise Shqiperi-Izrael, Elton Nake dhe bashkepunimi me Bashkine e Tiranes.

Ambasadori Rodkin dhe Konsulli Xhillari mbjellin “Pemën e Kujtesës” në Kukës

Ambasadori i Izraelit në Tiranë, Boaz Rodkin, kreu një vizitë në Kukës, i shoqëruar nga konsulli i nderit i Izraelit në Shqipëri, Rodolf Xhillari.

Ambasadori Canaj dhe Konsulli Xhillari, takim me biznesmenin izraelit Hammam

Investitori hebre ka krijuar kompaninë Yesh Albania ne Shqiperi, operon në Durrës, Lushnjë dhe Divjakë