Projekte investimesh në Shqipëri, Kryeministri Rama takon grupin izraelit “Menachem”

Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama, priti drejtuesit e grupit ekonomik izraelit “Menachem Group”, duke diskutuar rreth mundësive të biznesit dhe eksplorimin e tregjeve të përbashkëta, kryesisht investime në porte.

Mega-projekte në infrastrukturën e Vlorës, ambasadori Canaj takon biznesmenët izraelitë

Pas dy vizitave te suksesshme ne Shqipëri, ne muajin shkurt dhe maj, grupi i investitorëve përfundoi studimet e fizibilitetit.

Elton Nake: Marrëdhëniet tregtare Shqipëri-Izrael në nivel të lartë

Elton Nake, koordinatori i Dhomës së Tregtisë Shqipëri-Izrael, tha për “Izraelisot.com” se niveli tregtar i.

Izrael-Shqiperi, marrëveshje të përbashkëta bashkepunimi

Marrëdhëniet midis Izraelit dhe Shqipërisë janë duke njohur një fazë intensive bashkëpunimi mes dy vendeve.

Kokeri me zv.ambasadorin e Izraelit ne Shqiperi, Avi Louis

Kryetari i Dhomes se Tregtise Shqiperi-Izrael, Ilir Kokeri, me zv.ambasadorin e Izraelit ne Shqiperi, Avi.

Investitorë izraelitë interes për projekte infrastrukture në Durrës

Durres, 7 tetor 2014 – “Bashkëpunimi midis vendit tonë dhe Izraelit duhet të zgjerohet edhe.

Shqipëri-Izrael, synohet rritja e bashkëpunimit në fushën e bujqësisë

Tirane, 26 Maj /ATSH-E,Xhajanka/- Shqipëria dhe Izraeli synojnë rritjen dhe forcimin e mëtejshëm të bashkëpunimit.

Turizmi shqiptar ne Panairin e Izraelit

Tel Aviv, 12 shkurt 2014 – Shqipëria prezantohet në Panairin Ndërkombëtar të Turizmit Mesdhetar në Izrael,.

Biznesi Shqiperi-Izrael

Në funksion të shtimit të bizneseve izrealite në vendin tonë, zëvendëskryeministri Peleshi njoftoi organizimin e.

Hapet Dhoma e Tregtisë Shqiperi-Izrael

Tirane, 18 mars 2013 – Hapet Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë Shqipëri-Izrael si një mundësi.