Konsulli i Izraelit, Rodolf Xhillari: Shqipëria dhe Izraeli, miq historikë dhe aleatë të mëdhenj!

Konsulli i Nderit të Izraelit në Shqipëri, Rodolf Xhillari, në një reagim të tij në rrjetet sociale, e vlerësoi si një moment të veçantë 30-vjetori i vendosjes së marrëdhënies diplomatike midis Shqipërisë dhe Izraelit, duke theksuar marrëdhëniet të shkëlqyera historike dy palëshe

Ambasada Shqiptare në Izrael vlerëson me “Letër Mirënjohjeje” Konsullin e Nderit të Shqipërisë, Rafael Faust

Në kuadër të 30 vjetorit të marrëdhënieve midis Shqipërisë dhe Izraelit, Ambasada Shqiptare në Izrael vlerëson gjithë punën e palodhur dhe përpjekjet e zellshme që Rafael Faust ka vënë në promovimin e lidhjeve Shqiptaro-Izraelite, si Konsull Nderi i Shqipërisë.

Konsulli i Izraelit në Shqipëri: Marrëdhëniet diplomatike me Izraelin ogur i mirë për Kosovën

Rodolf Xhillari, Konsulli i Nderit i Izraelit në Shqipëri, ka reaguar pas vendosjes së marrëdhënieve diplomatike ndërmjet Kosovës dhe Izraelit.

Media izraelite: Universiteti “Luarasi” nderon me titull Konsullin Avraham Rinot

Media izraelite News1.co.il i ka kushtuar një artikull vlerësimit të profesorit izraelit Avraham Rinot nga universiteti “Luarasi” në Shqipëri me titullin “Doctor Honoris Causa”.

Konsulli i Nderit i Izraelit, Rodolf Xhillari: Memoriali i Holokaustit, një vlerësim i veçantë për Shqipërinë

Sot Tirana përuroi Memorialin për Holokaustin. Konsulli i Nderit i Izraelit në Shqipëri, Rodolf Xhillari, në një reagim në rrjetet sociale, shkruan “Ky memorial i dha një vlerësim të veçantë Shqipërisë”

Ambasadori Canaj, takim pune me konsujt e nderit të Shqipërisë në Izrael

Ambasadori i Shqipërisë takon konsujt Rafael Faust dhe Avraham Rinot

Konsulli Rafael Faust nderohet me Titullin “Kalorës i Urdhrit të Skënderbeut”

Presidenti i Republikës së Shqipërisë, Ilir Meta, vlerësoi me Titullin “Kalorës i Urdhrit të Skënderbeut”.

Rinot, Konsulli ynë i Nderit në Izrael: Investoni tek rinia

Konsull Nderi i Shqipërisë në Izrael që nga viti 2012, reflekton një karakter shumëngjyrësh taman si vetë jeta në Tel Aviv

Presidenti Nishani pret Konsullin e Nderit në Izrael, Avraham Rinot

Rinot është Konsull nderi i Republikës së Shqipërisë në Rajonin Verior të Izraelit me zyrë të konsullatës së nderit në Haifa