Ministrja e Jashtme e Kosovës, Donika Gërvalla: Ambasada në Jerusalem, punë e kryer!

Ministrja e Punëve të Jashtme e Kosovës, Donika Gërvalla: Nuk do t’i hymë aventurave diplomatike për të rikthyer në shqyrtim një çështje që ka përfunduar

Ambasadorja Ines Demiri: Tre fëmijë nga Kosova do të vijnë për trajtim mjekësor në Izrael!

Tre fëmijë nga Kosova, të shoqëruar nga nënat e tyre, gjatë ditëve në vijim, do të vijnë për shërim në Izrael, në “Save a Child’s Heart” me seli në Holon.

Ambasadorja Ines Demiri pret bashkëatdhetarë nga Kosova që punojnë dhe studiojnë në Izrael

E ngarkuara me punë e Kosovës në Izrael, Ines Demiri, ka pritur bashkëatdhetarët që punojnë dhe studiojnë në Izrael.

Canaj takon Demirin: Urime Kosovës për hapjen e Ambasadës në Jerusalem

Ambasadori i Shqipërisë në Izrael, Dr. Bardhyl Canaj u takua në premisat e Ambasades se Kosoves me të Ngarkuarën me Punë të saj, znj. Ines Demiri.

Ambasadorja e Kosovës në Izrael merr kartelën diplomatike

E ngarkuara me punë e Kosovës në Izrael Ines Demiri, ka marrë kartelën diplomatike të këtij vendi.

Përgatiti hapjen e Ambasadës së Kosovës në Izrael, Ines Demiri: Nderi më i madh i jetës sime!

E ngarkuara me punë e Kosovës në Izrael, Ines Demiri, është shprehur e gëzuar për hapjen zyrtare të Ambasadës së Kosovës.

Ines Demiri, ambasadorja e parë e Kosovës në Izrael

Të hënën, më 1 shkurt, Kosova dhe Izraeli në një ceremoni virtuale, formalizuan vendosjen e marrëdhënieve diplomatike. Ambasadorja e Kosovës në Izrael do të jetë Ines Demiri, e cila më 2020 ishte emëruar e ngarkuar me punë në po këtë shtet.

Ines Demiri shkruan historinë, diplomatja e parë e Republikës së Kosovës në Izrael

Diplomatja e njohur kosovare me orgjinë hebreje, Ines Demiri, është emëruar si e Ngarkuar me Punë e Republikës së Kosovës në Izrael.