Ekspertë izraelitë në Korçë, projekt ambicioz në fushën e Teknologjisë së Informacionit

Ekspertë izraelitë nga Think Creative vizituan bashkinë e Korçës, për të diskutuar mbi një plan ambicioz në fushën e Teknologjisë së Informacionit dhe Komunikimit (TIK).

Veliaj pret American Jewish Committee: “Shalom”, bashkë na lidh historia dhe e ardhmja

Kryetari i Bashkisë së Tiranës, Erion Veliaj, mesazh pas takimit me delegacionin e American Jewish Committee të kryesuar nga Drejtori Ekzekutiv, Davi Harris, në Bashkinë e kryeqytetit shqiptar.

Kryebashkiaku i Tiranës, Erion Veliaj, pret American Jewish Committee

Kryetari i Bashkisë së Tiranës, Erion Veliaj, u takua me përfaqësues të American Jewish Committee – AJC), të kryesuar nga Drejtori Ekzekutiv i Këshillit, z. David Harris.

Mbillen 70 pemë, krijohet Parku i Miqësisë Shqipëri-Izrael

Dita e Pavarësisë së Izraelit në Tiranë u festua me përurimin e kopshtit të miqësisë.

Ambasadori Rodkin mbjell “Pemën e Kujtesës” në Kukës

Ambasadori i Izraelit në Tiranë, Boaz Rodkin, kreu një vizitë në Kukës, i shoqëruar nga konsulli i nderit i Izraelit në Shqipëri, Rodolf Xhillari.

Një delegacion nga Bashkia Karmiel e Izraelit, vizitë në Berat

Një delegacion i Bashkisë Karmiel, i kryesuar nga Kryetari i Bashkisë z. Adi Eldar zhvilloi një vizite në Bashkinë e Beratit në datat 19- 23 Korrik.

Izraelitët e Bashkisë Karmiel, vizitë në Berat

Në datat 19 – 23 Korrik 2017 një delegacion i Bashkisë Karmiel, Izrael, i kryesuar.

Ambasadori Canaj takohet me Kryetarin e Bashkisë së Ramat Gan

U diskutua për bashkëpunimin dhe marrëveshjen e binjakëzimit me bashkinë e qytetit të Korçës.

Karmiel-Berat, marrëveshje binjakëzimi

Në qytetin e Karmielit, Izrael, u organizua ceremonia për nënshkrimin e marrëveshjes së binjakëzimit mes bashkive të Beratit dhe Karmielit

Ambasadori Canaj takohet me Kryebashkiakun e Tel Avivit, Ron Huldai

Ambasadori i Shqipërisë në Izrael, Bardhyl Canaj, u takua me Kryebashkiakun e Tel Avivit, Ron.