Kontakt

Për kontakt me redaksinë, bashkepunime apo reklamim  të produkteve dhe shërbimeve tuaja, na kontaktoni në:

E-mail: [email protected]

ADRESA:  Prishtine, Kosovë

Për më shumë, shih rubrikën: “Rreth nesh”

Na ndiqni edhe në rrjetet sociale:

www.facebook.com/izraelisot

www.twitter.com/izraelisot

www.instagram/izraeli_sot