E nisën me dy lopë, sot “Strauss Group” ka 52 brende: Historia e jashtëzakonshme e Richard, Michael dhe Ofra Strauss

Me 52 brende dhe një portofol prej katër kompanish Strauss Group është një nga korporatat ndërkombëtare më të mëdha në Izrael dhe një lider botëror në treguesit Shëndet & Mirëqënie (Health & Wellness) dhe Kënaqësi & Privilegj. Po cila është historia e kësaj kompanie, që nisi 82 vjet më parë, kur Riçard dhe Hilde Strauss emigruan në Izrael dhe e nisën duke rritur zarzavate dhe pasur vetëm dy lopë.

Kaymera mbron smartfonët kundër softuerëve spiunë

NSO mbetet një nga sekretet më të mëdha. Shoqëria izraelite, e themeluar në vitin 2009,.

NeuroDerm shitet për 1.1 miliardë dollarë

  Kompania farmaceutike NeuroDerm, e specializuar në trajtimet e çrregullimeve të sistemit nervor, u shit.