SeeTree, startapi izraelit që monitoron prodhimin dhe shëndetin e pemëve

Kompania, me bazë në Tel Aviv, kombinon informacionin e mbledhur nga dronët e pajisur me teknologji të shumëdimensionale

Shkencëtari izraelit Hossam Haick nderohet me çmim nga Komisioni Europian

Pajisja SNIFFPHONE përdor sensorët e nanoteknologjisë për të identifikuar saktësisht sëmundjet e kancerit të mushkërive

Navigues edhe për biçikletat, Google Maps nis shërbimin në Izrael

Më parë ky funksion ishte përdorur në qytetet e mëdha të botës, mes tyre Nju Jorku, Parisi, Londra dhe Berlini

Chatway ndërton Whatsapp-in e projekteve të menaxhimit

Startapi izraelit është i sigurt se mund të konkurrojë me Google, Slack dhe Trello.

Izraeli, aplikacioni teston cilësinë e ujit nga ndotësit

Pajisja, e zhvilluar nga kompania izraelite me bazë në Jeruzalem, Lishtot

Mdefend, teknologjia izraelite që mbron pajisjet mjekësore nga sulmet informatike

Pajisjet mjekësore janë pjesë integrale e rrjeteve kompjuterike të spitaleve, por nuk janë të monitoruara dhe mbeten të pambrojtura.

Aplikacioni izraelit analizon cilësinë e spermës në kushte shtëpie

Cilësia e spermës është një tregues i shëndetit të përgjithshëm. Nëpërmjet aplikacionit YO, meshkujt mund të kontrollojnë spermën e tyre