Yael Karavan performon në Reja Festival

Artistja e njohur izraelite, Yaek Karavan, performoi te instalacioni “Reja” pranë Galerisë së Arteve. Ajo mori pjesë në “Reja Festival” në datat 24 dhe 25 maj 2017. Shfaqja e artistes izraelite u duatrokit nga të pranishmit.

Lexo më shumë