Tremujori i dytë, kompania ushtarake izraelite Elbit rrit fitimet me 47%

Kompania, e kontrolluar nga Michael Federmann shet 892 mln USD prodhime elektronike

Kompania izraelite në fushën e mbrojtjes që merret me prodhimet elektronike Elbit Systems Ltd. publikoi rezultatet e saj të tremujorit të dytë.

Kompania raportoi një rritje prej 9% të të ardhurave në 892 milionë dollarë dhe një rritje neto prej 47% në fitimin neto që i atribuohet aksionarëve të saj në 92 milionë dollarë.

Kompania, e kontrolluar nga Michael Federmann, ka një mbulim tregu prej 5.3 miliardë dollarësh.

Shpëtimi i hebrenjve, Shqipëria shpallet “Shtëpi e Jetës”

Fondacioni Ndërkombëtar “Raoul Wallenberg” përuron në Tiranë pllakatin në Ditën Ndërkombëtare të Kujtesës

INTERVISTA

Marie Van der Zyl: Populli shqiptar ka një respekt të madh për hebrenjtë

Presidentja e Bordit të Deputetëve të Hebrenjve Britanikë, intervistë në televizionin shqiptar News24

SPYZONE

Kapi arkitektin e Holokaustit, vdes spiuni legjendar izraelit Rafi Eitan

Eitan udhëhoqi misionin për kapjen në Argjentinë të Adolf Eichman, i cili njihej ndryshe si arkitekt i Holokaustit.