Izrael-Shqipëri, bashkëpunim i shumanshëm në fushën akademike

Ambasadori i Shqipërisë në Izrael, Bardhyl Canaj, u takua në përfaqësues të Achva Academic College

Ambasadori i Shqipërisë në Izrael, Bardhyl Canaj, u takua në rezidencën e ambasadës në Tel Aviv me përfaqësues të Achva Academic College, në kuadër të bashkëpunimit në fushën akademike midis Shqipërisë dhe Izraelit.

Me përfaqësuesit e Achva Academic College, për vendosjen e lidhjeve të bashkëpunimit në fushën akademike për Universitetet Shqiptare dhe Institucionet e Arsimit izraelit, të cilat kanë fituar një emër ndërkombëtar të mirënjohur për startapet dhe Inovacionin në shkencë, bujqësi dhe shoqëri”, shkruan ambasada në faqen e saj zyrtare në Facebook.

 

Shpëtimi i hebrenjve, Shqipëria shpallet “Shtëpi e Jetës”

Fondacioni Ndërkombëtar “Raoul Wallenberg” përuron në Tiranë pllakatin në Ditën Ndërkombëtare të Kujtesës

INTERVISTA

Avital Leibovich: Izraelitët ndihen të mirëpritur në Shqipëri

Kryetarja e Komitetit Amerikano-Hebraik, intervistë për “Diplomaticus” në televizionin informativ shqiptar, News24.

SPYZONE

Tri kompani izraelite renditen midis 100 shitësve më të mëdhenj të armëve

Elbit Systems Ltd, shiti 3.2 miliardë dollarë armë në vitin 2017, duke u renditur e 28-ta në listë.