Tel Avivi në Top 10 për milionerët për milje/katror

Në vendin e parë është Gjeneva, e ndjekur nga Monako dhe San Francisco

Tel Aviv është në Top 10 të qyteteve më të mëdha në botë përsa i përket numrit të milionerëve për milje/katror, sipas renditjes të llogaritur nga RS, gjiganti i komponentëve elektronikë në Mbretërinë e Bashkuar.

Tel Aviv është në vendin e gjashtë me 1.753 milionerë për milje katrore, sipas RS.

Në vendin e parë është Gjeneva (16,958 milionerë për milje katrore) e ndjekur nga Monako (13,400), San Francisco (3,847), Cyrih (3,218) dhe Paris (2,725).

Tel Avivi është shumë më përpara në Neë York City (1,113) në vendin e tetë dhe në Londra (589) në vendin e 18-të.

RS ka përpunuar të dhënat e saj nga agjencia e pasurive të patundshme në Mbretërinë e Bashkuar, Knight Frank dhe qartësisht Tel Aviv ka shënuar një pikëzim të lartë për shkak të vlerës së lartë të pasurive të paluajtshme në Tel Aviv.

Publikuar nga Izraeli Sot – izraelisot.com

Lexo më shumë