Ambasadori Canaj, takim pune me konsujt e nderit të Shqipërisë në Izrael

Ambasadori i Shqipërisë takon konsujt Rafael Faust dhe Avraham Rinot

Ambasadori i Shqipërisë në Izrael, Bardhyl Canaj, zhvilloi një takim pune me dy konsujt e nderit të Shqipërisë në Izrael, Rafael Faust dhe Avraham Rinot.

“Takim pune me Konsujt e Nderit ne Izrael Z.Faust dhe Z. Rinot. Diskutojmë për intensifikimin dhe përmbushjen e objektivave te Perfaqesise per vitin 2019”, thuhet në një njoftimi të ambasadës në Twitter.

***

LEXO EDHE