Ekspertizë izraelite për pyjet dhe mjedisin në Shqipëri

Ambasadori i Shqipërisë, Bardhyl Canaj, pati një takim të suksesshëm me Shefin e Pylltarisë të Izraelit, David Brand


Ambasadori i Shqipërisë në Izrael, Bardhyl Canaj, pati një takim të suksesshëm me Shefin e Pyjeve të Keren Kayemeth LeIsrael-Jewish National Fund, David Brand, me të cilin diskutoi për të sjellë ekspertizën izraelite në projektet në Mjedis dhe Pyje që do të implementohen në Shqipëri

“Në ‘zemër’ të KKL-JNF Israel Jewish National Fund me Shefin e Pylltarisë, David Brand dhe Asaf Karavani, për të sjellë më afër projektet dhe ekspertizën izraelite në projektet në Mjedis dhe Pyje që do të implementohen në Shqipëri”, shkruhet në njoftimin e ambasadës shqiptare në Twitter.

Shpëtimi i hebrenjve, Shqipëria shpallet “Shtëpi e Jetës”

Fondacioni Ndërkombëtar “Raoul Wallenberg” përuron në Tiranë pllakatin në Ditën Ndërkombëtare të Kujtesës

INTERVISTA

Almira Emiri flet për “The Albanian”: Koncertet “IsrAlb Fest” janë dashuria ime e madhe

Pianistja e mirënjohur shqiptare, Almira Emiri, prej 24 vitesh jeton në Budapest të Hungarisë, me një karrierë të suksesshme ndërkombëtare.…

SPYZONE

A është “Carmel”, e ardhmja e pushkës izraelite?

Pushka automatike “Carmel” mund të jetë revolucioni i ardhshëm. Një armë e qëndrueshme dhe e besueshme, mund të jetë një…