Shqipëria dhe Izraeli, bashkëpunim në fushën e lajmit televiziv

Ambasadori i Shqipërisë në Izrael, Bardhyl Canaj, zhvilloi një takim pune me Drejtorin Ekzekutiv të televizionit izraelit të lajmeve i24NEWS, Frank Melloul


Ambasadori i Shqipërisë në Izrael, Bardhyl Canaj, zhvilloi një takim pune me Drejtorin Ekzekutiv të televizionit izraelit të lajmeve i24NEWS, personalitetin e njohur të mediave dhe specialistin e çështjeve të jashtme, Frank Melloul.

Takimi u krye në ambientet e televizionit me kërkesë të drejtuesit të lartë të televizionit izraelit.

Sipas njoftimit të ambasadës shqiptare, Canaj dhe Melloul diskutuan mundësitë për bashkëpunim potencial midis Shqipërisë dhe Izraelit në fushën e lajmeve të lajmeve të medias në mbarë botën, siç është rasti i24NEWS, i ngjashëm me CNN amerikan.

i24NEWS kohët e fundit ka filluar transmetimin e tij në Izrael në gjuhët anglisht-frëngjisht-spanjisht-arabe, përveç përhapjes së gjerë të saj nëpër vende të shumta në Lindjen e Mesme, SHBA, Azi, Evropë dhe Afrikë.

“Rrjeti ka rritur vazhdimisht ndikimin dhe shpërndarjen e tij gjatë pesë viteve të fundit dhe është bërë një nga burimet më të besueshme dhe më të besueshme në lidhje me Izraelin në mesin e popullatës botërore të miliona shikuesve në botë”, thuhet në njoftimin e ambasadës.

i24NEWS ka 370 punonjës (nga të cilët 150 gazetarë) nga 35 kombësi të ndryshme dhe transmetime nga katër studio: Tel Aviv, Paris, Nju Jor dhe Uashington.

Shpëtimi i hebrenjve, Shqipëria shpallet “Shtëpi e Jetës”

Fondacioni Ndërkombëtar “Raoul Wallenberg” përuron në Tiranë pllakatin në Ditën Ndërkombëtare të Kujtesës

INTERVISTA

Almira Emiri flet për “The Albanian”: Koncertet “IsrAlb Fest” janë dashuria ime e madhe

Pianistja e mirënjohur shqiptare, Almira Emiri, prej 24 vitesh jeton në Budapest të Hungarisë, me një karrierë të suksesshme ndërkombëtare.…

SPYZONE

A është “Carmel”, e ardhmja e pushkës izraelite?

Pushka automatike “Carmel” mund të jetë revolucioni i ardhshëm. Një armë e qëndrueshme dhe e besueshme, mund të jetë një…