Jepet leja për kullën 120-katëshe, më e larta në Izrael

Aktualisht, kulla më e lartë në Izrael është 61 kate: Azrieli Sarona në Tel Aviv.Bashkia e Ramat Gan, një qytet ngjitur me Tel Avivin dhe ku ndodhet Israel Diamond Exchange, aprovoi lejen për ndërtimin e një kulle 120-katëshe. Së bashku me të do të ndërtohet në këtë kompleks, edhe dy kulla shoqëruese: 88 dhe 77 kate.

Azrieli Sarona

Ajo do të jetë 520 metra e lartë, duke qenë ajo më e larta në Izrael, duke kaluar kështu kullën 300 metra të lartë, 91 kate, Azrieli Center, e cila është në ndërtim e sipër, dhe kullën Bein Arim Tower në Tel Aviv: 100 kate, 400 metra e lartë.

Aktualisht, kulla më e lartë në Izraeli është 61 kate, 238.5 metra e lartë: Azrieli Sarona në Tel Aviv.

Azrieli Center

Shpëtimi i hebrenjve, Shqipëria shpallet “Shtëpi e Jetës”

Fondacioni Ndërkombëtar “Raoul Wallenberg” përuron në Tiranë pllakatin në Ditën Ndërkombëtare të Kujtesës

INTERVISTA

Kompozitori i famshëm izraelit, Boris Pigovat: “Lule Bore” e meriton të jetë himni i “IsraAlb”

Boris Pigovat është një nga emrat më të mëdhenj të muzikës izraelite dhe asaj botërore. Kënga e famshme shqiptare “Lule…

SPYZONE

Izraeli, 7.5 miliardë dollarë në 2018 nga eksportet ushtarake

Vëllimi i shitjeve të kompanive të mbrojtjes izraelite pasqyroi dhjetëra marrëveshje në mbarë botën.