Tre izraelitë pijnë kafe, diskutojnë një ide dhe fitojnë… 2.1 miliardë dollarë

Imperva u themelua nga tre izraelitë Shlomo Kramer, Mickey Boodaei dhe Amichai Shulman. Kompania private e kapitalit amerikan Thoma Bravo blen kompaninë e sigurisë në internet Imperva


Kompania private e kapitalit amerikan Thoma Bravo është duke blerë kompaninë e sigurisë në internet Imperva për 2.1 miliardë dollarë, një çmim 30% mbi çmimin e aksionit.

Bazuar në Redwood Shores, California, Imperva u themelua nga tre izraelitë Shlomo Kramer, Mickey Boodaei dhe Amichai Shulman.

Edhe pse shumica e operacioneve të saj janë në SHBA, Imperva ka rreth 500 punonjës në zyrat e saj në Tel Aviv dhe Rehovot.

Imperva është ofruesi kryesor i të dhënave dhe zgjidhjeve të sigurisë së aplikacionit që mbrojnë informacionin kritik të biznesit në cloud dhe në lokal.

E themeluar në vitin 2002, ajo ka një histori të qëndrueshme rritjeje dhe suksesi, duke gjeneruar 264 milionë dollarë në vitin 2016, dhe ka mbi 5.200 klientë dhe më shumë se 500 partnerë në 100 vende të botës.

Shpëtimi i hebrenjve, Shqipëria shpallet “Shtëpi e Jetës”

Fondacioni Ndërkombëtar “Raoul Wallenberg” përuron në Tiranë pllakatin në Ditën Ndërkombëtare të Kujtesës

INTERVISTA

Almira Emiri flet për “The Albanian”: Koncertet “IsrAlb Fest” janë dashuria ime e madhe

Pianistja e mirënjohur shqiptare, Almira Emiri, prej 24 vitesh jeton në Budapest të Hungarisë, me një karrierë të suksesshme ndërkombëtare.…