Izraeli, perandoria e diamanteve, qarkullon disa miliarda dollarë në vit

Hebrenjte jane perpunuesit dhe eksportuesit me te medhenj ne bote, te nje tregu qe qarkullon disa miliarda dollare ne vit.


Hebrenjte jane perpunuesit dhe eksportuesit me te medhenj ne bote, te nje tregu qe qarkullon disa miliarda dollare ne vit.

 

Shpëtimi i hebrenjve, Shqipëria shpallet “Shtëpi e Jetës”

Fondacioni Ndërkombëtar “Raoul Wallenberg” përuron në Tiranë pllakatin në Ditën Ndërkombëtare të Kujtesës

INTERVISTA

Almira Emiri flet për “The Albanian”: Koncertet “IsrAlb Fest” janë dashuria ime e madhe

Pianistja e mirënjohur shqiptare, Almira Emiri, prej 24 vitesh jeton në Budapest të Hungarisë, me një karrierë të suksesshme ndërkombëtare.…