Deutsche Bank zgjedh teknologjinë izraelite për të menaxhuar 700 mld usd asete

Skyline AI përdor teknologji “machine learning” për të analizuar të dhënat nga më shumë se 130 burime


DWS Group GmbH & Co. KGaA, krahu i menaxhimit të aseteve të Deutsche Bank AG, njoftoi se do të fillojë përdorimin e teknologjisë nga startapi Skyline AI Ltd. i pasurive të paluajtshme me qendër në Ney York, për të menaxhuar investimet e saj të pasurive të patundshme.

DWS ka asete me vlerë rreth 700 miliardë euro nën menaxhim.

Skyline AI përdor teknologji “machine learning” për të analizuar të dhënat nga më shumë se 130 burime dhe për të gjetur marrëveshje fitimprurëse të pasurive të paluajtshme nëpërmjet parametrave faktorë duke përfshirë gjendjen e aseteve, cilësinë e menaxhimit dhe qasjen në objektet publike.

(Në foto themluesit: Or Hiltch, Iri Amirav, Amir Leitersdorf dhe Guy Zipori)

Kompania u themelua në vitin 2017 nga katër sipërmarrës izraelitë, të cilët më parë kanë themeluar startapin e video content, StreamRail Ltd., të blerë nga kompania izraelite e softuerëve dhe monetizimit,  IronSource Ltd. në vitin 2016.

Kompania ka grumbulluar deri tani 21 milionë dollarë nga investitorët, përfshirë Sequoia Capital Israel dhe TLV Partners .

 

Shpëtimi i hebrenjve, Shqipëria shpallet “Shtëpi e Jetës”

Fondacioni Ndërkombëtar “Raoul Wallenberg” përuron në Tiranë pllakatin në Ditën Ndërkombëtare të Kujtesës

INTERVISTA

Almira Emiri flet për “The Albanian”: Koncertet “IsrAlb Fest” janë dashuria ime e madhe

Pianistja e mirënjohur shqiptare, Almira Emiri, prej 24 vitesh jeton në Budapest të Hungarisë, me një karrierë të suksesshme ndërkombëtare.…

SPYZONE

A është “Carmel”, e ardhmja e pushkës izraelite?

Pushka automatike “Carmel” mund të jetë revolucioni i ardhshëm. Një armë e qëndrueshme dhe e besueshme, mund të jetë një…