20-vjetori i IsraAid, Ambasada Shqiptare në Izrael merr pjesë në aktivitetin e organizatës humanitare izraelite

Ambasada Shqiptare në Izrael, e kryesuar nga ambasadori Bardhyl Canaj, mori pjesë në aktivitetin e organizatës humanitare izraelite, IsraAid, me rastin e 20-vjetorit të themelimit të saj.


Ambasada Shqiptare në Izrael, e kryesuar nga ambasadori Bardhyl Canaj, mori pjesë në aktivitetin e organizatës humanitare izraelite, IsraAid, me rastin e 20-vjetorit të themelimit të saj.

Drejtuesit e IsraAid ekspozuan veprimtarinë e kësaj organizate përgjatë 20 viteve, 89 misioneve të tyre humanitare në botë, programeve të zhvillimit në vendet në krizë apo të goditur nga katastrofa natyrore etj, Ata falenderuan qeverinë shqiptare për bashkëpunimin në misionin humanitar për shpëtimin e 125 afganëve dhe strehimin e tyre në Shqipëri.

“Dje, Përfaqësia jonë mori pjesë në aktivitetin e organizuar me rastin e 20 vjetorit të krijimit të IsraAid, organizatë humanitare izraelite. Me këtë rast, drejtuesit e IsraAid pasi ekspozuan veprimtarinë e kësaj organizate përgjatë 20 viteve, 89 misioneve të tyre humanitare në botë, programeve të zhvillimit në vendet në krizë apo të goditur nga katastrofa natyrore etj, falenderuan qeverinë shqiptare për bashkëpunimin në misionin humanitar për shpëtimin e 125 afganëve dhe strehimin e tyre në Shqipëri.

“Dëshirojmë të falënderojmë qeveritë e Shqipërisë dhe Emirateve të Bashkuara Arabe për mikpritjen dhe gatishmërinë e tyre për të siguruar një kalim të sigurt për këta njerëz vulnerabël nga Afganistani si dhe qeveritë në mbarë botën që i kanë dhënë prioritet risistemimit të tyre si dhe një numër organizatash që kanë qenë vendimtare për këtë përpjekje.”, shkruan ambasada shqiptare në njoftimin e saj.

Komuniteti shqiptaro-hebre në Izrael feston 28-29 nëntorin së bashku me Ambasadat e Shqipërisë dhe Kosovës!

Aktivistë të shquar të komunitetit shqiptaro-hebre në Izrael, dhe stafet diplomatike të Ambasadave të Shqipërisë dhe Kosovës në Izrael bëhen…

Izrael

Si Izraeli ndërtoi makinën ushtarake më të saktë në botë

2014-ta ishte një pikë kthese për IDF-në në betejën e saj kundër sistemeve të tuneleve të Hamasit. Ja se si…

Shqipëri

Komuniteti shqiptaro-hebre në Izrael feston 28-29 nëntorin së bashku me Ambasadat e Shqipërisë dhe Kosovës!

Aktivistë të shquar të komunitetit shqiptaro-hebre në Izrael, dhe stafet diplomatike të Ambasadave të Shqipërisë dhe Kosovës në Izrael bëhen…

Kosove

Marrëveshje midis Qendrës së Inovacionit në Kosovë dhe “Holon Institute of Technology” në Izrael

Në Holon të Izraelit u nënshkrua sot një Marrëveshje Mirëkuptimi mes Qendrës së Inovacionit në Kosovë dhe “Holon Institute of…

OPED

Izraeli dhe lufta e ardhshme botërore

Parashikimet për një luftë botërore të ardhshme nuk qëndrojnë në shqyrtim dhe rreziqet për Izraelin në çdo rast qëndrojnë diku…

Bota

Britania e Madhe e shpall Hamasin organizatë terroriste

Çdo anëtar i organizatës dhe ata që e mbështesin atë brenda Britanisë së Madhe, mund të dënohen me burgim deri…

Spyzone

Si Izraeli ndërtoi makinën ushtarake më të saktë në botë

2014-ta ishte një pikë kthese për IDF-në në betejën e saj kundër sistemeve të tuneleve të Hamasit. Ja se si…