Ambasadorja Demiri pret keun e ELNET, Emmanuel Navov

ELNET bashkon liderë që besojnë në rëndësinë e marrëdhënieve të ngushta midis Evropës dhe Izraelit


Ambasadorja e Kosovës në Izrael, Ines Demiri, priti në selinë e ambasadës në Jeruzalem, Emmanuel Navon, kryeshef i ri ekzekutiv pranë zyrës së Rrjetit Evropian të Lidershipit/European Leadership Network (ELNET) në Shtetin e Izraelit.

ELNET, me seli në Bruksel, bashkon liderë që besojnë në rëndësinë e marrëdhënieve të ngushta midis Evropës dhe Shtetit të Izraelit, duke u mbështetur në interesat dhe vlerat e përbashkëta demokratike.

POSTIMI I AMBASADORES DEMIRI

E nderuar nga vizita e z. Emmanuel Navon, kryeshef i ri ekzekutiv pranë zyrës së Rrjetit Evropian të Lidershipit/European Leadership Network (ELNET) në Shtetin e Izraelit, këtu në Ambasadën e Republikës së Kosovës në Jerusalem.

ELNET, me seli në Bruksel, bashkon liderë që besojnë në rëndësinë e marrëdhënieve të ngushta midis Evropës dhe Shtetit të Izraelit, duke u mbështetur në interesat dhe vlerat e përbashkëta demokratike.

E falënderova z. Navon për mbështetjen e tij për anëtarësimin e Republikës së Kosovës në Bashkimin Evropian dhe Kombet e Bashkuara dhe për forcimin e mëtejmë të shtetit tonë në arenën ndërkombëtare.
Republika e Kosovës mbetet e përkushtuar për të thelluar bashkëpunimin me Shtetin e Izraelit në të gjitha fushat, duke përfshirë bashkëpunimin me ELNET në veçanti.

🇽🇰🤝🇮🇱

E nderuar nga vizita e z. Emmanuel Navon, kryeshef i ri ekzekutiv pranë zyrës së Rrjetit Evropian të…

Posted by Ines Demiri on Wednesday, March 29, 2023

ENGLISH

I was honored by the visit of Mr. Emmanuel Navon, new CEO at the European Leadership Network (ELNET) in the State of Israel, at the Embassy of the Republic of Kosova in Jerusalem.

Brussels-based ELNET brings together leaders who believe in the importance of close relations between Europe and the State of Israel, drawing on common democratic interests and values.

I thanked Mr. Navon for his support for the membership of the Republic of Kosova in the European Union and the United Nations and for the further strengthening of Kosova’s position in the international arena.

The Republic of Kosova remains committed to deepening cooperation with the State of Israel in all areas, including cooperation with ELNET in particular.

Ambasadorja e Izraelit: S’ka paqe nëse qeveris Hamas!

Ambasadorja e Izraelit në Tiranë, Galit Peleg: Zgjidhja është krijimi i dy shteteve

Izrael

Izraeli falenderon SHBA për veton ndaj rezolutës së OKB-së

Ministri i Jashtëm, Eli Cohen, akuza ndaj Sekretarit të Përgjithshëm të OKB-së, Antonio Guterres

Shqipëri

Ambasadorja e Izraelit: S’ka paqe nëse qeveris Hamas!

Ambasadorja e Izraelit në Tiranë, Galit Peleg: Zgjidhja është krijimi i dy shteteve

Kosove

Shkroi poezinë “Kosova”, poetja izraelite Gili Haimovich botohet në Kosovë

Haimovich ishte pjesëmarrëse në Festivalin Ndërkombëtar të Poezisë në Rahovec.

OPED

Kur ndez një dritë!

E ftuar në një familje hebrenjsh për të festuar një ditëlindje, një dritë të ndezur për Hanukkah.

Bota

Shuhet legjenda e diplomacisë amerikane, Henry Kissinger

Vdiq në moshën 100-vjeçare. Kissinger dominoi politikën e jashtme të SHBA në kulmin e Luftës së Ftohtë.

Spyzone

Ushtria e Izraelit rrethon komandën qëndrore të Hamasit

Marina gjithashtu kreu dhjetëra sulme përgjatë bregut të Gazës, duke ndihmuar forcat tokësore.