Dan Oryan në T7: Ja përse Izraeli ka të drejtë në konfliktin me Hamasin. Me Kosovën projekte të mëdha

Drejtori për Ballkan në Ministrinë e Punëve të Jashtme dhe njëkohësisht ambasadori i Izraelit në Maqedoninë e Veriut, Dan Oryan, në një intervistë ekskluzive për T7 me gazetarin Berat Buzhala, ka folur për konfliktin e fundit që po zhvillohet në Izrael në mes të këtij të fundit dhe palestinezëve.

Kosova, Izraeli dhe organizata terroriste Hamas

Opinion nga gazetari i mirënjohur nga Kosova, Berat Buzhala