Libra kushtuar pranise se hebrenjeve ne Shqiperi
Edmond Malaj: Hebrenjte ne trojet shqiptare

Qendra e Studimeve Albanologjike, Instituti i Historise: Edmond Malaj: Hebrenjte ne trojet shqiptare

Shaban Sinani boton Shqiptaret dhe hebrenjte

Monografia e re e Prof. dr. Shaban Sinanit, “Shqiptarët dhe hebrenjtë: mbrojtja dhe shpëtimi” (Albanians.