Tel Avivi, i pesti në botë për ekosistemet teknologjike

Tel Avivi u ngjit me dy vende në një anketë që rendit ekosistemet në botë për startup-et dhe inovacionet

Veliaj: Tirana, Tel-Avivi i ardhshëm i Ballkanit në teknologji dhe inovacion!

Ditën e sotme ka nisur “Java e Teknologjisë Tirana-Tel Aviv”, ku marin pjesë 88 kompani si dhe investitorë nga Izraeli.

Inovacioni izraelit lejon që oksigjeni të prodhohet nga sipërfaqja e Hënës

Teknologjia është pjesë e një zinxhiri vlerash që do të lejojë krijimin e bazave të përhershme jashtë kufijve të planetit tokë.

Njeriu më i pasur i Azisë investon në start-up izraelite

Manjati nga Hong Kongu, Li Ka-shing, është investitori i parë i madh i huaj në.

Microsoft blen 200 mln USD kompanine izraelite N-trig

(Izraeli Sot) – Gjiganti amerikan i prodhimeve informatike, Microsoft, bleu kompaninë izraelite N-trig në shumën.