Makine Seat Ibiza
Humb shoferi vëmendjen në makinë, SEAT gjen zgjidhjen me izraelitët e eyeSight

SEAT S.A, dega spanjolle e prodhuesit të makinave Volkswagen Group, është duke bashkëpunuar me kompaninë izraelite, eyeSight, për të integruar sistemet me sensorë infra të kuqe, për të monitoruar vëmendjen e shoferit gjatë rrugës,

Intel, Mobileye dhe Volkswagen, projekt në Izrael për taksitë autonome

Projekti, i destinuar të fillojë në fillim të vitit 2019, mbështetet nga qeveria izraelite